Pekiti Tirsia Kali

Pekiti Tirsia Europe HQ brings interested people together in the idea and spirit of making friends and not enemies. A place where we share the practical way of self defense that is the indigenous filipino martial art of Pekiti Tirsia Kali, as well as cultivate the positive awareness and the wisdom given to us by Grand Tuhon Leo T. Gaje and Tuhon emeritus Uli Weidle.

Instructor Program

The instructor program and ranking in the PTE

Members

Pekiti Tirsia Europe - join the family!

Instructors

Trainers of the PTE

Groups

Where can I train? Find a Kali group!

Events

Workshops, seminars, and training camps

Gallery

And: Action! - clips and pictures

Articles & Downloads

Wave of Kali

Overview

27. July - 29. July 2018: Sixt Wetzler in Finland, Pori
View this event on facebook.

Sixt Wetzler tulee heinäkuussa ohjaamaan kesäleiriä Yyteriin. Kirveet, tabadot ja Sibatit tulevat heilumaan rannalla.

Sixt Wetzler from Germany comes to Finland to deliver a wave of Kali. Hatchets, Sibats and Tabados will swing during this summer weekend.

Topic

Kirveet, Tabado ja Sibat

Hatchet, Tabado and Sibat.

Fees

Seminaarin hinta ptkfinland/europe jäsenille on 50€ päivä ja koko seminaari on 120€. Ei jäsenille 70€ päivä ja 150€ koko seminaari.

Fee for ptkfinland/europe menber is 50€ a day. 120€ full seminar. For nonmembers the fee is 70€ a day and 150€ full seminar.

Location

Harjoitukset tullaan pitämään Yyterin rannalla lähellä Poria.

Seminar will be held at Yyteri beach near Pori.

Language

Seminaari kielenä on englanti. Tarvittaessa tulkkausta löytyy ainakin Suomeksi ja Saksaksi.

The language used will be English. Translation to Finnish and German will be provided if necessary.

What to bring

Mukaan tarvitset parin harjoittelu keppejä, harjoittelu veitsen, harjoittelu kirveen tai tomahawkin. Jos löytyy niin tabado tai sibat. Oman voi tilata http://www.panabas.de/home-en.html

Bring with you, a pair of sticks, a training knife, a training hatchet or a tomahawk, also if you have a tabado or a sibat bring that also, if you don't have one you can order from http://www.panabas.de/home-en.html. Swimming gear, sunscreen and a water bottle are recommended.

Trainer

Overnight stay

Kyseinen viikonloppu on varmaankin yksi kiireisimpiä kesän ajankohtia Yyterissä / Porissa, joten majoituksia kannattaa alkaa jo nyt varaamaan. Pidän pientä majataloa Yyterissä (www.yyterinkievari.fi), josta on alustavasti varattu 6 huonetta Pekitille.

Piharivissä on 4 kpl pieniä kahden henkilön (2+2 jos ottaa vuodesohvan lisävuoteeksi) huoneita. Huoneissa on parvella vuoteet ja alhaalla pienessä oleskelutilassa vuodesohva, tv, jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin. Jokaisessa huoneessa on myös wc ja suihku.

Päärakennuksessa on kahden ja kolmen henkilön huoneet, joilla on jaettu olohuone ja kylpyhuone. Molemmissa huoneissa oma jääkaappi ja olohuoneessa lisäksi mikro, tv ja kahvinkeitin.

Päärakennuksessa on myös käytössä keittiö ja ruokailutila.

Hinta majoituksesta on 35€/hlö/vrk. Tiedustelut ja varaukset info@yyterinkievari.fi. (Ilmoittakaa varauksen yhteydessä kuuluvanne Pekitiporukkaan). 
Kyseilyitä viikonlopusta voi toki myös laittaa tähän ketjuun, niin menee tieto kaikille samaan aikaan.

Mikäli joku haluaa telttamajoitusta, niin sitä voi kysellä Yyterin Resort & Campingistä, joka sijaitsee kirveenheiton päässä meistä!

There is a possibility of overnight stay at a local gasthause. Price for the accomodation is 35€/person/night. Reservations and more information concerning accomodation contact directly to info@yyterinkievari.fi. (inform that you are participating to PTK seminar). There is also a possibility for camping.

Registration + more Info

Yhteydenotot ja ilmoittautumiset ptkpori@gmail.com

Contact ptkpori@gmail.com for instructions, question and reservation on the seminar.
Last modified: 24.04.2018 21:29